Tietoa meistä

Olemme kahden yrittäjän pyörittämä katsastusyritys Helsingin Tapanilassa. Aloitimme toimintamme vuonna 2015.Toimimme yhdellä nosturilla ja tavoitteenamme on olla lämminhenkinen ja asiakaspalvelulähtöinen paikka, jonne on helppo ja mukava tulla poikkeamaan.


Varauksen käyttöehdot:

Yleistä

Nämä varausehdot koskevat sekä internetissä itsepalveluna tehtäviä varauksia että asiakaspalvelumme kautta tehtäviä varauksia.

Ehtojen hyväksyminen

Tekemällä varauksen vakuutat tutustuneesi näihin varausehtoihin ja hyväksyt nämä varausehdot.

Ajoneuvotyypin valinta

Varmista, että olet syöttänyt rekisteritunnuksen ja ajoneuvon tiedot oikein.

Palvelujen valinta

Ajanvarausjärjestelmä ehdottaa määräaikaiskatsastusta varatessasi ajoneuvosi tarvitsemia päästömittauksia. Jos olet teettänyt tai olet aikeissa teettää nämä mittaukset toisaalla katsastukseen mennessä, voit poistaa ne varaukselta. Tällöin tarvitset mukaan katsastukseen todistuksen muualla tehdyistä päästömittauksista. Todistus on voimassa 3 kuukautta.

Varaus ja vahvistus

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausvahvistuksen. Tämä voi tapahtua suullisesti tai sähköisesti varausjärjestelmän kautta sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Varauksen maksaminen

Palvelupisteissämme käyvät maksuvälineenä suomalaiset pankkikortit, yleisimmät luotto- ja maksukortit sekä käteinen raha.

Varauksen siirtäminen ja muokkaaminen

Varauksen voi siirtää puhelimitse.

Alennusten yhdistäminen

Alennushintaisiin aikoihin ei voi yhdistää muita alennuksia tai tarjouksia.

Saapuminen ja lähteminen

Palvelu pyritään aloittamaan varausvahvistuksessa mainittuna aikana. Ilmoittaudu kuitenkin katsastusasioissa toimiston puolella n. 5–10 minuuttia ennen varattua aikaa. Näin varmistat pääsysi katsastukseen ajallaan.

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Ajan voi peruuttaa hyvissä ajoin ennen katsastusta puhelimitse tai sähköpostilla. Saapumatta jätettyjä aikoja ei korvata.

Käyttäjän vastuusta

Käyttäjä vastaa palvelun käytöstä sekä palveluun jättämästään materiaalista ja siitä, ettei palvelun käyttö tai edellä mainittu materiaali loukkaa kolmannen tekijän-, teollis- ja muita suojattuja oikeuksista tai ole käyttöehtojen ja mahdollisten erityisehtojen, lain tai hyvän tavan vastaista tai aiheuta haittaa tai häiriötä verkolle, Tapanilan Katsastuksen sopimuskumppaneille, palvelun muille käyttäjille tai muille kolmansille. Käyttäjä sitoutuu korvaamaan Tapanilan Katsastukselle tai kolmannelle aiheuttamansa vahingon.


Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Tapanilan Katsastus Oy, 2718467-1

Hiidenportti 10, 00730 Helsinki

Rekisteriasiat

Tapanilan Katsastus Oy vastaa rekisteriin liittyviin kysymyksiin ja pyyntöihin

Rekisterin nimi

Tapanilan Katsastus Oy:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, Tapanilan Katsastus Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin (katsastusmuistutukset) suuntaaminen asiakastietojen perusteella Tapanilan Katsastus Oy:n palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

-       Nimi

-       Osoite

-       Sähköpostiosoite

-       Matkapuhelinnumero

-       Yritys ja asema

-       Yrityksen osoitetiedot

Asiakasrekisterin tietolähteet

Rekisteriin tallentuu nettivarauksen tehdessä asiakkaan tiedot.

Asiakastietojen luovuttaminen

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, elleivät asiasta vastaavat viranomaiset näin edellytä.

Tietojen poistaminen

Henkilötiedot poistetaan asiakkaan pyynnöstä.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tapanilan Katsastus Oy:n asiakasrekisteri on suojattu tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.